Elev til Mond of Copenhagen i København

Elev til Mond of Copenhagen i København

Har du idéer til hvordan du kan gøre Mond til danmarks bedste kunde oplevelse? 

Drømmer du om at bruge dine serviceskills i en verden opslugt af herremode og elegance, og har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse, vil vi gerne byde dig indenfor som elev i Mond.

Hos os bliver du en del af et dynamisk team af engagerede og professionelle custom clothiers, som i fællesskab brænder for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

 

Om dig:

Du har ambitioner for din fremtid og for Mond. Det er dit mål at blive uddannet til at være den allerbedste inden for branchen, og du har de personlige kvaliteter, der skal til:

  • Du er positiv, udadvendt og social
  • Du er engageret og brænder for at gøre ting fuldt ud
  • Du tør gå forrest og er ikke bange for at gøre det hårde arbejde hvis det kræves
  • Du er målrettet, salgsmotiveret og handle kraftig.
  • Du ser en hverdag for dig, hvor trends, mode, god stil og kunder er dit hovedfokus
  • Du kan give detailhandlens bedste service
  • Du har som minimum en 2-årig HG, HHX, Student med HG overbygning eller EUX
  • Du er klar til at starte din karriere i Mond indenfor 1 måned.

 

Vi tilbyder:

Hos Mond får du et struktureret og dybdegående elevforløb, hvor du vil blive en del af et ungt men ambitiøst team. Vi forventer derfor at du har et stort arrangement omkring din uddannelse, samt en lyst og en sult for at dygtige gøre dig som custom clothier. Vi skal nok sørge for at du bliver ”klædt på” med en af de bedste i uddannelser i branchen.

Du får karrieremuligheder, faglig og personlig udvikling, og under hele din uddannelse bliver du fulgt tæt af en mentor.

Efter endt uddannelse stå du med utrolig gode kort på hånden for en karriere inde for branchen og vil med stor sandsynlighed blive tilbudt fast job.
Vi gør opmærksom på at det drejer sig om en 2 årige butiksuddannelse.

Om os:

Mond of Copenhagen er en familievirksomhed stiftet i starten af 2011, og er I dag Danmarks førende leverandør af Custom Tailoring.

Vi gør en dyd ud af at levere en god, personlig betjening, i hyggelige omgivelser, hvor kunden er i centrum. Vores unikke Custom Tailoring koncept, giver os mulighed for at imødekomme alle forskellige kropstyper, størrelser og præferencer.

Konceptet er bygget op omkring Danmarks første 3D bodyscanner, som hjælper os med at aflæse alle kropstyper, og kortlægge kropsmål med en præcision som ingen skrædder vil kunne efterligne.

 

Ansøgning:
Send os din ide til hvordan du mener at du kan forbedre kundeoplevelsen hos Mond, og gøre Mond of Copenhagen til danmarks bedste kundeoplevelse.

Ideen sendes til michael@mond.dk

Husk at vedhæfte et billede, cv og en motiveret ansøgning.